Out Of Office Hours / AMP

Αυτοματοποιημένη Επεξεργασία Μηνυμάτων – Ώρες εκτός Γραφείου: η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη για τις εκτός λειτουργίας ώρες του Ε.Ο.Σ.Π. και επεξεργάζεται αιτήματα που αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στην κεντρική διεύθυνση: slot@hsca.gr, για νέα αιτήματα, τροποποιήσεις και ακυρώσεις έως και την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Το σύστημα θα διαχειρίζεται τα αιτήματα εφόσον η γραμμή SSIM υποδηλώνει μία μεμονωμένη ημερομηνία. Σε αντίθετη περίπτωση όπου στην ίδια SSIM γραμμή περιλαμβάνονται πάνω από 2 ημερομηνίες, το σύστημα δεν θα διαχειρίζεται το μήνυμα και ο αποστολέας θα ενημερώνεται αντιστοίχως. Το AMP – OOH διαχειρίζεται μόνο μηνύματα από εξουσιοδοτημένες ηλεκτρονικές διευθύνσεις οι οποίες πρέπει να βρίσκονται στη λίστα των επιτρεπόμενων διευθύνσεων ή επαφών από τον Ε.Ο.Σ.Π. Διαφορετικά, τέτοια μηνύματα θα παραμένουν στα εισερχόμενα για να εξεταστούν από συντονιστή. Όλα τα επεξεργασμένα αιτήματα παρακολουθούνται από τον Ε.Ο.Σ.Π.

Σημείωση: όλες οι νέες πτήσεις πρέπει να ζητούνται σε linked format. Σε περίπτωση πτήσης με ένα σκέλος, το τμήμα SI του μηνύματος πρέπει να χρησιμοποιείται για την παροχή σχετικών πληροφοριών προς τον συντονιστή.
Για μηνύματα που τυγχάνουν επεξεργασίας από το AMP και μόνο σε περιπτώσεις όπου οι πτήσεις σε αερολιμένες επιπέδου 3 της IATA υπερβαίνουν τα 120 λεπτά στο έδαφος, πρέπει επίσης να ληφθεί έγκριση μακράς παραμονής από τον φορέα διαχείρισης του αεροδρομίου.